Mixtura pentru acnee

Daca ai probleme cu cosurile si ai nevoie de o mixtura pentru acnee, Farmacia Izvorul Tamaduirii iti pune la dispozitie o mixtura care este ideala pentru toate tipurile de acnee si contine sulf, oxid de zinc, antibiotic si borax pentru o actiune dezinfectanta si calmanta.

35,00 lei

Izvorul Tamaduirii iti ofera o mixtura pentru acnee care contine eritromicina, un antibiotic ce are efect impotriva bacteriei Propionibacterium Acnes, una dintre cauzele acneei.

Sulful are o actiune dermo-protectoare si mai ales de peeling. Prin exfoliere si indepartarea sebumului in exces, porii pot sa respire si astfel bacteriile raspunzatoare de inesteticele cosuri nu mai pot actiona.

Zincul este folosit pentru tratarea acneei deoarece acesta este raspunzator pentru producerea si reglarea unui numar de 200 de hormoni din corp.

Un alt motiv pentru care acest mineral este indicat in ameliorarea acneei este acela ca zincul participa activ in sinteza proteinelor si formarea colagenului in corp.

Borax-ul are actiune antiseptica si este indicat pentru pielea sensibila in tratamentul acneei. Cumpara solutie pentru acnee de la Izvorul Tamaduirii.

Produse similare