Solutie dezinfectanta pentru maini 50 ml

Solutia dezinfectanta pentru maini este indicata spre utilizare pentru eliminarea si combaterea bacteriilor si a virusurilor, precum coronavirus. Aceasta prezinta eficienta sporita si actiune rapida, fiind potrivita pentru utilizari frecvente.

10,00 lei

Produsul este preparat in cadrul Farmaciei Izvorul Tamaduirii si are in compozitia sa ingredientele impuse de reteta OMS: etanol 96% sau alcool izopropilic 99.8%, peroxid de hidrogen 3%, glicerol 98%, apa distilata.

Mod de utilizare:

Pentru a fi eficienta, solutia dezinfectanta trebuie aplicata in cantitate suficienta, 2 - 3 ml, pentru a uda complet mainile.

Palmele trebuie frecate una de cealalta timp de 30 de secunde.

Se freaca palma dreapta peste spatele celei stangi de 5 ori cel putin, apoi repeta acelasi lucru si pentru palma stanga.  

Se freaca mainile impreuna, cu degetele intrepatrunse de 5 ori.  

Se freaca spatele degetelor cu pumnul strans, de palma opusa, de 5 ori.

Se prinde degetul mare de la mana dreapta cu mana stanga si se freaca impreuna de 5 ori, apoi invers tot de atatea ori. Repeta aceasta tehnica si pentru degetele mainii stangi.

Se freaca degetele mainii drepte pe palma mainii stangi de 5 ori. Repeta aceasta tehnica si pentru degetele mainii stangi.

Produse similare