Unguent de corp pentru psoriazis

Unguentul de corp pentru psoriazis este ideal pentru tratarea psoriazisului si contine uree, ichtiol, vitamina A, ulei de argan si de migdale.

Produsul este folosit si recomandat de Dr. Ion Tolea in tratarea a sute de pacienti cu aceasta afectiune dermatologica. 

48,00 lei

Unguentul de corp pentru psoriazis actioneaza ca un exfoliant deschizand porii si reducand procesele inflamatorii si roseata datorita continutului de acid salicilic.

Mareste rezistenta la infectii a pielii datorita continului de vitamina A. Netezeste si regenereaza pielea, are rol benefic in ameliorarea psoriazisului si a mai multor boli de piele datorita continutului de vitamina E.

Unguentul pentru psoriazis contine ichtiol, folosit in medicina ca antiseptic, antipruriginos, anestezic local, antienzimatic, avand de asemenea efect dezinfectant in tratamentul diverselor boli de piele.

Contine uree care este un factor natural de mentinere a umiditatii pielii. In lipsa acesteia pielea pierde din umiditate, ceea ce duce la uscarea stratului cornos superior.

Unguentul pentru psoriazis ajuta la indepartarea scuamelor si a pielii batatorite avand efect cicatrizant, antiinflamator si emolient.

Produse similare