Rutina zilnica de ingrijire a tenului mixt: De la curatare la hidratare

Rutina zilnica de ingrijire a tenului mixt: De la curatare la hidratare

Pielea spune totul despre noi, despre felul in care ne ingrijim, despre stilul nostru de viata, despre dieta alimentara, despre noptile pierdute, despre machiajul gresit aplicat, sau cu produse de o calitate indoielnica. Sunt acestea cateva dintre motivele pentru care trebuie sa acorzi o atentie in plus ingrijirii pielii in general si tenului in special.
Rutina de ingrijire pentru tenul mixt este extrem de importanta. Aceasta trebuie sa fie facuta in doua etape pentru a avea parte de cele mai bune rezultate. Tenul mixt necesita mai multa atentie decat tenul uscat sau cel gras. De aceea am conceput un pachet special pentru ingrijire. Il poti comanda aici.


Rutina de dimineata
Rutina de ingrijire pentru tenul mixt trebuie impartita in doua etape extrem de importante. In primul rand este necesar sa ai o rutina specifica primei parte a zilei si una speciala pentru seara. Tenul mixt necesita toata atentia noastra si trebuie tratat cu grija pentru a ne bucura de o piele fina si catifelata, fara imperfectiuni. Primul pas tine desigur de curatarea tenului.

Foloseste Apa micelara revigoranta si cu miros proaspat pentru a indeparta impuritatile care s-au asezat pe tenul tau in timpul noptii. Aplica cu ajutorul unei cotonete pe toata suprafata tenului tau o cantitate potrivita. Acesta va indeparta orice exces de sebum care a ramas dupa ce ti-ai spalat fata.
Pentru un ten mixt este foarte important sa aplici si un serum - Ser hydra hyaluron B5 sau serul Glow -Ser concentrat niacinamida. Acesta va hidrata si iti va proteja pielea pe tot parcursul zilei.

Cand vine vorba de hidratare poti opta pentru Crema vegana cu retinol natural  - o crema de zi lejera, placuta la aplicare, care se absoarbe instant in piele si are o textura de mousse.
Ultimul pas din rutina ta de ingrijire trebuie sa fie completat de catre crema de protectie solara. Alege un SPF cu o formula lejera, dar care sa aiba un factor de protectie ridicat.


Rutina de seara
Pe timpul noptii trebuie sa ai o rutina foarte bine stabilita pentru tenul mixt. Primul pas tine de folosirea Apei micelare. Acesta te va ajuta sa indepartezi impuritatile, dar si machiajul daca l-ai folosit pe timp de zi. Seara este foarte important sa-i acorzi tenului tau un moment de relaxare. De doua ori pe saptamana poti incerca sa aplici o Masca de fata cu caolin si carbune sau Masca-Gomaj 2in1 cu trandafir si ylang-ylang pentru a indeparta celulele de piele moarta.
Ultimul pas al rutinei de ingrijire pe timp de seara trebuie sa fie completat de hidratarea tenului. Foloseste o crema potrivita care sa-ti hidrateze tenul si care sa se absoarba rapid in piele. Recomandarea noastra este Crema ten mixt jojoba,niacinamida si Q10- avand un efect de hidratare, de sustinere a barierei naturale a pielii, seboregulator si anti-aging. Are o textura de spuma si este 100% vegana, din ingrediente naturale.

Pielea din jurul ochilor este mai subtire decat restul fetei. De aceea, este important sa folosesti un Ser contur ochi cu peptide, ce va hidrata zona si o va ajuta sa pastreze elasticitatea pielii din zona ochilor. Este prevazut cu roll-on metalic. Pentru ameliorarea efectului de “puffy eyes”, se pastreaza la frigider.

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 15:00

0251.420.587 office@farmaciaizvorultamaduirii.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!