RETURNAREA PRODUSELOR

 

Acest articol nu se aplica medicamentelor si dispozitivelor medicale prezentate pe site, care se vor comanda, se vor plati si se vor ridica doar din Farmacia Izvorul Tamaduirii. De asemenea, politica de returnare nu se aplica produselor care se ridica din Farmacia Izvorul Tamaduirii.

 

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul sa notifice in scris SC IZVORUL TAMADUIRII MEDIFARM SRL retragerea din contractul la distanta, fara a justifica decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, in termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrarii in posesia fizica a produsului/produselor.

 

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produselor comandate, sa notifice in scris, printr-un e-mail, transmis la adresa office@farmaciaizvorultamaduirii.ro decizia sa de a renunta la produsele comandate.

 

Aveti obligatia ca in termen de cel mult 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere sa returnati produsele la urmatoarea adresa: Craiova, Str. Vasile Alecsandri, nr 58. Produsele returnate vor fi insotite de o copie a facturii cu care au fost livrate si a dovezii de plata.

SC IZVORUL TAMADUIRII MEDIFARM SRL va restitui clientului contravaloarea produselor comandate, in termen de 30 zile calendaristice de la data receptionarii acestora la adresa mai sus-mentionata. In cazul in care produsele nu au fost receptionate in 14 zile de la data comunicarii SC IZVORUL TAMADUIRII MEDIFARM SRL va restitui contravaloarea produselor ce fac obiectul returnarii imediat ce acestea vor fi receptionate.

 

In cazul in care clientul doreste returul partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, SC IZVORUL TAMADUIRII MEDIFARM SRL va restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara a returna costul ocazionat de livrarea produselor. Si in acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

 

Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie sigilate, intacte si nedeteriorate.