Despre noi

Farmacia Izvorul Tamaduirii are peste 20 de ani experienta in domeniul farmaceutic si ofera pacientilor o gama larga de produse.

Pentru ca ne dorim ca farmacia noastra sa ajute pacientii si sa le ofere medicamentatia la timp, ne aprovizionam in fiecare zi si personalizam fiecare preparat in functie de nevoile pacientului.

Personalul nostru va sta intodeauna la dispozitie pentru a va oferi servicii de calitate, echipa fiind mereu atenta sa promoveze valorile si principiile farmaciei.

Misiunea noastra este sa dam o rezonanta speciala conceptului de farmacie, astfel incat sa formam o legatura speciala cu clientii nostri pentru a le oferi preparate de calitate.

Farmacia Izvorul Tamaduirii isi propune sa ofere servicii de calitate si ne dorim ca prin experienta noastra sa cream o retea de farmacii apropiate de nevoile oamenilor.

Valorile noastre sunt:

  • Calitatea serviciilor: Avem promptitudine si suntem eficienti in ajutorarea pacientilor;
  • Integritatea: Avem responsabilitate si ne respectam clientii si nevoile acestora;
  • Respectul: Suntem politicosi si tratam oamenii asa cum se cuvine.

Ce spun clientii nostri?

Am comandat o crema pentru bataturi de la dvs. pentru sotul meu si m-am dat si eu la un negel pe care il aveam de ceva vreme. Am ramas foarte surprinsa cand intr-o zi s-a desprins o coaja care s-a luat si am ramas cu degetul curat. Va multumesc din suflet pentru crema!

Gologan Elena

Eu am comandat crema pentru bataturi si a avut un rezultat foarte bun!

Maria Somesan

Cele mai bune creme preparate!!!!

Cristina Stoicescu

Cele mai bune si mai corecte preparate, la cele mai bune preturi!

Mirela Cocosila

Printre putinele farmacii care fac si preparate in laboratorul propriu , calitate excelenta.

Ani Milosavlevici

Va recomand cu tot Sufletul produsele laboratorului FARMACIA IZVORUL TAMADUIRII, pe care eu si multi dintre Prietenii mei le folosim. Cremele, de pilda, pentru ten, pentru înlaturarea durerilor reumatice, pentru catifelarea pielii, pentru calcâie, etc.nu numai ca sunt facute din produse naturale, exceptionale dar si retetele sunt pretioase , transmise de generatii si respectate cu acuratete. În plus, mâinile care le fac sunt radiante si apartin unor Suflete minunate,curate si luminoase ceea ce este deasemenea, extrem de important. Sunt lucruri care cu greutate le mai întâlnesti în lumea noastra plina de e-uri si de falsuri . Se pot face si comenzi ramburs.

Lidia Birsan

Cea mai buna fraxiparina!

Narcis Bogoiu