Cine suntem?

Suntem o farmacie cu traditie din 1997, care preparam in laboratorul propriu creme concepute si testate de Prof Univ Dr Ion Tolea, medic cu peste 50 de ani de experienta in dermatologie si dermatocosmetica, precum si preparate dupa orice reteta sau in functie de ingredientele dorite de pacient.

Pentru ca ne dorim ca farmacia noastra sa ajute pacientii si sa le ofere medicamentatia la timp, ne aprovizionam in fiecare zi si personalizam fiecare preparat in functie de nevoile pacientului.

Personalul nostru va sta intotdeauna la dispozitie pentru a va oferi servicii de calitate, echipa fiind mereu atenta sa promoveze valorile si principiile farmaciei.

Ce produse avem?

Gama noastra de preparate este foarte variata, incluzand produse pentru diverse afectiuni medicale (psoriazis, pitiriazis, onicomicoza, candida etc), cat si creme pentru ingrijirea de zi cu zi.

Folosim numai ingrediente de cea mai inalta calitate, avizate de Ministerul Sanatatii, iar produsele noastre sunt testate dermatologic.

Preparatele sunt naturale, hipoalergenice si NU contin:
- Parabeni;
- Conservanti;
- Coloranti artificiali;
- Alte substante nocive pentru organism.

Dermatocosmeticele sunt cruelty free – netestate pe animale!

Produsele sunt 100% romanesti, iar prin sustinerea micii noastre afaceri, sprijiniti economia locala.

Misiunea noastra este sa dam o rezonanta speciala conceptului de farmacie, astfel incat sa formam o legatura speciala cu clientii nostri pentru a le oferi preparate de calitate.

Valorile noastre sunt:

  • Calitatea serviciilor: Avem promptitudine si suntem eficienti in ajutorarea pacientilor;
  • Integritatea: Avem responsabilitate si ne respectam clientii si nevoile acestora;
  • Respectul: Suntem politicosi si tratam oamenii asa cum se cuvine.

Ce spun clientii nostri?

Am comandat o crema pentru bataturi de la dvs. pentru sotul meu si m-am dat si eu la un negel pe care il aveam de ceva vreme. Am ramas foarte surprinsa cand intr-o zi s-a desprins o coaja care s-a luat si am ramas cu degetul curat. Va multumesc din suflet pentru crema!

Gologan Elena

Eu am comandat crema pentru bataturi si a avut un rezultat foarte bun!

Maria Somesan

Cele mai bune creme preparate!!!!

Cristina Stoicescu

Cele mai bune si mai corecte preparate, la cele mai bune preturi!

Mirela Cocosila

Printre putinele farmacii care fac si preparate in laboratorul propriu , calitate excelenta.

Ani Milosavlevici

Va recomand cu tot Sufletul produsele laboratorului FARMACIA IZVORUL TAMADUIRII, pe care eu si multi dintre Prietenii mei le folosim. Cremele, de pilda, pentru ten, pentru înlaturarea durerilor reumatice, pentru catifelarea pielii, pentru calcâie, etc.nu numai ca sunt facute din produse naturale, exceptionale dar si retetele sunt pretioase , transmise de generatii si respectate cu acuratete. În plus, mâinile care le fac sunt radiante si apartin unor Suflete minunate,curate si luminoase ceea ce este deasemenea, extrem de important. Sunt lucruri care cu greutate le mai întâlnesti în lumea noastra plina de e-uri si de falsuri . Se pot face si comenzi ramburs.

Lidia Birsan

Cea mai buna fraxiparina!

Narcis Bogoiu